Kursomtale

Jeg er veldig fornøyd med å ha deltatt på dette kurset, og kan med glede anbefale andre å søke hvis det skulle bli noe nytt kurs.

Opplegget har vært veldig spennende med både undervisning, utflukter, god mat og sosialt samvær. Det har vært mye bra i forhold til utveksling av ideer, diskusjoner, og undervisning. Det har vært veldig lærerikt

Flott mulighet til å praktisere fransk i fransktalende miljø og god anledning til å oppdatere seg faglig.  

Å være sammen med så mange kompetente mennesker over så lang tid på et så avgrenset område er svært givende om man greier å ta det til seg. Det opplever jeg at jeg har gjort; jeg har fått mye input, og håper at det modnes og blir mitt eget.

Hadde trodd jeg ikke skulle dele rom, men det gikk helt fint. Jeg sov godt hver natt, og fikk nok privatliv. Det gikk helt fint å dele bad, og var imponert over hvor smertefritt det var å bo så mange så tett.

Dette var et nyttig og lærerikt kurs for meg som fransklærer.

Jeg lærte utrolig mange ting som jeg kommer til å bruke i min undervisning.

Jeg håpet å få bruke mye fransk, og få nye ideer til franskundervisningen min. Jeg reiser hjem med mye ny kunnskap som jeg kan bruke.  Det har vært en god balanse mellom ateliers, samtaler/ diskusjoner og ekskursjoner.  Jeg kan med glede anbefale andre å søke hvis det skulle bli noe nytt kurs.

Kurset var lærerikt og svarte til mine forventninger. Det var veldig interessant å oppleve en så spennende del av Frankrike på innsiden med alt det innebærer av mattradisjon, kultur, språk og møte med mennesker.

Kurset har vært nyttig og lærerikt for meg. Jeg hadde forventet et kurs med tett program, fransk språkbad og mye didaktisk stoff, og med deltakermedvirkning, og det fikk jeg. Jeg hadde ikke drømt om så mye personlig stil og atmosfære. Over all forventning bra.  

Fantastisk god mat.

Måltidene var en fantastisk opplevelse.

Nydelig sted!

Hvis kurset blir gjennomført flere ganger, kommer jeg absolutt til å anbefale det til andre fransklærere.

Takk (igjen) for et alle tiders kurs. At jeg fikk anledning til å være med på dette, vil jeg aldri glemme.

Det er lenge siden jeg har reflekterte så mye over undervisningen min.

Dette kurset har vært det mest lærerike, spennende og intensive kurset jeg noensinne har vært  med på.

Jeg setter veldig pris på at vi snakket mest mulig fransk og at det ikke var noe stress i forhold til å snakke feil, det være seg grammatisk eller på ordnivå.

Maten på kurset har vært fabelaktig.

Tusen takk for et strålende kurs som har gitt meg et hav av interessante innfallsviklinger som inspirerer og utvikler min bevisstgjøring i forhold til elevenes læringsstrategier.

Det at vi både får presentert tenkning rundt læring og konkrete forslag til undervisning er viktig. Lærere har jo ofte en tanke om at en gjerne skulle gjort noe annerledes/fornyet seg/prøvd å nå enda flere elever, men i en travel hverdag blir det ikke alltid tid/overskudd til å tenke nytt og få tid til å reflektere rundt egen undervisning sammen med andre. Den tiden har vi hatt her, og det har vært flott.

Dette har virkelig vært en fantastisk opplevelse for meg som jeg tror vil prege meg i årene som kommer.

Spennende og matnyttige forelesninger, interessante ekskursjoner.

Dette er det beste kurset jeg har vært på .

Det har vært et godt opplegg med engasjerende kursholdere.

Alle måltidene var supre, alle bilturene var supre, boforholdene kunne ikke vært bedre.

To uker har gått altfor fort.  

Jeg er veldig takknemlig og glad for all kunnskap og glede dere har tilført meg på dette fantastiske kurset i vakre Les Brunets.  

Rammene rundt kurset er så utrolig gode. Det oppleves trygt å være deltager og man kommer fort i gang med å bruke det franske språket. Jeg har vel snakket mer fransk på de to siste ukene enn de tre siste årene tilsammen!