Klasseromsbilder

 

Heike Speitz, Bø vidaregåande skule og Høgskolen i Telemark sier:

Boken er en skattkiste av erfaringer som vil være svært interessant for alle som har med språkarbeid i skolen å gjøre: studenter, lærere, lærerutdannere og interesserte foreldre. Den er en tankevekker fordi den viser både tradisjonelle elementer i språkundervisning og mindre tradisjonelle i samspill og utvikling. Spennende og engasjerende lesing!

 

Flere anmeldelser

 

 

 

 

 

 

 

Boken er tilgjengelig elektronisk og lastes ned fra dette nettstedet.  Pris: NOK 300,- 

Slik går du frem:

1. Gå til 'Bestill', fyll ut og send skjemaet. Du får så tilsendt en e-post med bankkontonummeret til enjoyinglanguages.

2. Når betalingen er registrert, oppretter vi din konto, og du vil motta en e-post med lenke som aktiverer din konto og lar deg lage passord som du kan benytte deretter.

3. Du kan hente boken ved å gå tilbake til denne siden og bruke 'Last Ned'-knappen som er synlig når du er logget inn. Logg inn med brukernavnet og passord via 'User Login'-knappen. 

 

Dersom du ønsker å få tilgang til hyperteksten (det gjøres ved å klikke på ord som er understreket), må du være innlogget på enjoyinglanguages.net når du leser boken. Hyperteksten viser dokumentasjon, både elevtekster, elevarbeid, elevuttalelser, lydfiler og franske tekster.